Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Kategorije:

Vabimo vas, da se nam aktivno pridružite in s svojimi učenci sodelujete v SAFE.SI nagradnem natečaju. Nagradni natečaj je namenjen učencem osnovnih šol, ki bodo glede na starost lahko sodelovali na različne načine – ustvarjali bodo likovne izdelke, stripe ali videe.

Natečaj bo potekal v treh kategorijah:

  • Za 1. triado: SEJFKO LIKOVNI NATEČAJ »Sejfko mi pomaga varno uporabljati internet in mobilni telefon«
  • Za 2. triado: SAFE.SI STRIP NATEČAJ »Kritična uporaba interneta – ne verjemu vsemu, kar najdeš na spletu!«
  • Za 3. triado: SAFE.SI VIDEO NATEČAJ »Kritična uporaba interneta – ne verjemu vsemu, kar najdeš na spletu!«

Prijava

Mentorji oddajo prijavo na natečaj elektronsko prek spletne strani https://izobrazevanja.safe.si/natecaj. Rok za prijavo je 18.1.2019. Imena in priimke sodelujočih učencev nam boste posredovali ob oddaji izdelka. Dodatna pojasnila po telefonu (01 5805 354).

Kdaj je zadnji rok za oddajo izdelkov?

Rok za oddajo izdelkov je 5.4.2019.

Kako oddati končni izdelek?

  • osebno na naslov v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 5,
  • po navadni pošti na naslov: SAFE.SI, Fakulteta za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana,
  • po elektronski pošti na naslov info@safe.si oz. preko spletne strani WeTransfer (natančna navodila za samo oddajo bomo objavili naknadno).

Tekmovalci oz. njihovi mentorji morajo izpolniti in skupaj z izdelkom oddati izjavo o avtorstvu in varovanju osebnih podatkov. Tekmovalni izdelki so avtorsko delo. V skladu z izjavo o avtorstvu morajo biti vsi navedeni kandidati, ki izdelek oddajo, tudi avtorji izdelka.

Izbor zmagovalcev

Komisija, sestavljena iz strokovnjakov SAFE.SI projekta ter predstavnikov FDV, bo ocenila ustreznost izdelka glede na kriterije natečaja, kreativnost izdelka, inovativnost tematike in uporabnost izdelkov ter podelila zanimive in privlačne nagrade za tri najboljše. Mentorji nagrajenih izdelkov pa bodo prejeli potrdila o mentorstvu.

Vsem sodelujočim posameznikom oz. skupinam ter njihovim mentorjem bomo posredovali potrdila o udeležbi.

Zaključni dogodek in razglasitev rezultatov

Avtorji nagrajenih izdelkov in njihovi mentorji bodo ob koncu meseca aprila 2019 povabljeni na zaključni dogodek v mesecu maju 2019. Zmagovalce natečaja v vseh treh kategorijah bomo razglasili v mesecu maju 2019 na zaključnem dogodku. Datum zaključne prireditve bomo sporočili naknadno. Rezultati natečaja bodo po uradni razglasitvi rezultatov prav tako objavljeni na spletni strani projekta

O nevarnostih na spletu si lahko prebereš na strani  https://safe.si/nasveti.  V današnjem času preži na nas veliko nevarnosti, zato ti priporočam, da si ogledaš spletno stran.

 

(Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)