V četrtek, 17. 6. 2021, smo izvedli učenci 6. a razreda tehniški dan. Izdelovali smo stojalo za sol in poper. Tehniški dan je trajal 5. šolskih ur. Nekaj misli učencev:

Najprej nam je učitelj povedal kaj bomo delali. Potem nam je dal navodila za delo. Les smo najprej zbrusili in zvrtali luknje za poper, sol in zobotrebce. Iz plošče, ki je narejena iz umetne mase smo naredili dražalo za prtičke. Vse skupaj smo prilepili na dno in dodali ročaj. Ker nam je ostalo še malo časa smo stojalo za prtičke, sol, poper in zobotrebce malo olepšali.

Deja in Larisa

Pozdravljeni,

Danes mi je bilo zelo zanimivo. S svojim izdelkom sem zelo zadovoljna. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem  žgala na les. Vse sem naredila samostojno.

Lep pozdrav, Tia

Na začetku nam je učitelj pokazal,  kaj bomo delali. Iz plošče iz umetne mase smo naredili  stojalo za ptičke,  nato sva naredila stojalo za sol in poper in zobotrebce.

Niko in Miha

današnji dan je bil OK, zanimiv in skratka poučen. Edino poškodbe Viktorije niso bile zaželjene- opečen prst, , a je preživela…

Viktorija in Ela

Na tehniškem dnevu sva se počutili v redu. Največ težav so nama povzročale plošče iz umetne mase. Izdelek nama je obema dobro uspel. Naučili sva se veliko novega.

Manja in Danaja

Današnji dan je bil zelo zanimiv,  saj smo izdelovali zelo uporaben pripomoček, ki ga bomo rabili velikokrat. Delo mi je bilo dobro saj se nismo nič skregali. Pri delu se mi je zataknilo samo pri stojalu za zobotrebce,  ostalo pa mi je šlo dobro. Hvala za dobre nasvete in pomoč.

Tobuja

Danes sva se imeli dobro, Najbolj všeč nama je bilo,  ko smo žgali dekoracije na i les.

Tjaša in Lara

Današnji dan je bil zelo zanimiv. Zelo sva se zabavali in uživali pri izdelovanju. Najprej sva naredili stojalo za prtičke, ki sva ga prilepili na ploščo oz. podlago. Potem sva v les naredili tri luknje za sol, poper in zobotrebce, ter ta les zalepili na ploščo. Nato sva še naredili držalo in na koncu vse lepo okrasili in pobarvali.

Alisa in Maja

Ta dan je bil zelo zanimiv. Skupaj smo ustvarjali izdelke, ter se med delom zelo zabavali in smejali. Izdelali smo stojalo za sol, poper in prtičke.  Drug drugemu smo pomagali, dali kakršnekoli nasvete Izdelali smo čudovite izdelke.

Riana

Današnji dan nama je bil zelo všeč,  Upam da bomo še kdaj delali kako bolj zapleteno stvar. :)Izdelala sva skoraj enako stojalo za sol in poper.

GREGOR in Anel 😉

Na začetku sva iz umetne mase naredila stojalo za prtičke. Potem sva naredila stojalo za sol in poper. Nato sva naredila še stojalo za zobotrebce. Na les sva potem zažgala napis. Na koncu sva vse skupaj zalepila.

Jure in Gal

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)