Teden, ki smo ga preživeli, je bil teden, v katerem so učenci uživali v različnih dejavnostih in veselih trenutkih.

Učenci prvega in drugega VIZ obdobja so pripravljali dišeče vaflje, pekli pico, kuhali in pekli sladke kostanje. Ob gledanju filmov in poslušanju glasbe so se zabavali in si polepšali dneve, ki so jih preživeli v šoli. Izveden je bil športni dan, kjer so učenci odtekli kros in se veselili svojih uspehov.

Učenci, ki so vključeni v jutranje varstvo, so izdelovali dekoracije iz buč, igrali so se z lutkami.

V podaljšanem bivanju so učenci pripravljali vaflje, sadno kupo, se družili ob igranju družabnih iger in iger na prostem, pripravili so razredni kino in jedli kokice. Dan so si polepšali z obiskom psička, s katerim so se igrali, opazovali pa so tudi murne v mini terariju.

 

Vodjinja aktiva RS

Marija Lorenčič

 

Učenje je odkrivanje, da je nekaj mogoče.

Fritz Perls

 

Tudi v 6., 7., 8. in 9. razredu so v tem tednu potekale aktivnosti (ogled filma, sladki in slani prigrizki), pa tudi teden je bil nekoliko drugačen:

  • v četrtek, 5. 10. 2017 (ob svetovnem dnevu učiteljev), 1. šolsko uro, so se vloge strokovnih delavcev in učencev 9. razreda zamenjale, in sicer so se slednji  preizkusili v vlogi ravnateljice, učiteljev , tajnice in knjižničarke, sledila je evalvacija, kjer so se učenci 9. razreda posladkali z unikatnim pecivom,
  • v sredo, 4. 10. 2017, so imeli učenci samopostrežno malico,
  • petek, 7. 10. 2016 – dan brez domače naloge.

 

Na tej povezavi pa si lahko ogledate tudi film.

Vodjinja aktiva

Tanja Hebar

(Skupno 196 obiskov, današnjih obiskov 1)