1. dan zimske šole v naravi:

Sporočamo vam,  da smo varno prispeli v Ribnico na Pohorju. Namestili smo se v sobah in že nestrpno pričakujemo kosilo.

Lepo vas pozdravljamo učenci s spremljevalcema, razredničarko Matejo in učiteljem Hermanom

 

2. dan zimske šole v naravi:

Danes smo se vstali že ob 7. uri in se odpravili na zajtrk. Po zajtrku smo pospravili sobe ter se odpravili na smučišče. Nekateri učenci so danes prvič stali na smučeh, vendar so do popoldneva usvojili osnove smučanja.

Po kosilu je sledil kratek počitek in ponovno odhod do bele strmine.

Popoldan je sledil pregled sob. Bile so zelo lepo urejene.

Po večerji so sledile še družabne igre in sproščeno druženje. Dan je bil zelo naporen, jutri pa sledi tudi nočna smuka.

 

3. dan

Po zajtrku smo se odpravili na smučišče in utrdili svoje znanje. Takoj po smučanju smo se odpravili na kosilo. Hrana je zares odlična. Sledilo je smučanje od 13. 30 do 15. 15. Po krajšem počitku smo imeli predavanje gospoda policista, ki nam je predstavil varnost na smučišču in FIS pravila. Ob 18. uri je sledilo nočno smučanje, zatem pa še večerja, PIZZA. Vsi smo že malce utrujeni, vendar nadaljujemo!

 

4. dan

Danes je v Ribnici vse polno presenečenj. Prvo je bilo že navsezgodaj zjutraj, ko so učenci presenetili razredničarko ob rojstnem dnevu. Hvala vsem za izredno presenečenje in darilo! Vse najboljše smo zaželeli tudi Klari, Dominik pa je praznoval že dva dni prej.

Sledil je zajtrk in smuka. Danes smo znanje še nadgradili in se podali tudi na “krožnike”, vlečnico, ki nas je popeljala vse do vrha ali do polovice smučišča. Vsak je smučal po svojih zmožnostih. Veseli smo, da smo vsi usvojili osnove smučanja.

Sledilo je še ustvarjanje s Fischertechnik. Ustvarjali smo “Mojo napravo v letu 2050”.

Presenečenj pa še ni konec…

 

 

(Skupno 685 obiskov, današnjih obiskov 1)