V ponedeljek smo imeli tehniški dan v 6. razredu. Učenci so si izdelali skrinjico za nakit. Izdelali so lepe izdelke. Bili so zelo pridni. Nekaj mnenj učencev.

Najin tehniški dan je bil super. Všeč nama je bilo ko smo brusili in žgali les. Zelo sva hvaležni,  da ste nama zelo pomagali in hvala za vse!

Alja in Eva

Na tehničnem dnevu smo izdelovali škatle za nakit. Pri vsaki točki smo izdelali en del. Pri točkah smo žgali, merili, žagali, brusili, risali, lepili,… Vsak si je na svojo škatlo nekaj narisal. Jaz Sara sem si narisala 2 medvedka Valentina pa si je narisala mačka. Uporabljali smo les, usnje, škarje, svinčnik, lepilo, žago, brusni papir, meter, ravnilo,… Imeli smo se zelo lepo.

Sara in Valentina.

Danes sva uživali. Izdelati smo morali skrinjico iz lesa za nakit. Najprej smo žagali, brusili, lepili, žgali in se imeli lepo. Na posamezni točki sta sodelovala 2 učenca/učenki. Imeli smo kar 5 postaj, tam smo imeli določen material. Ob delu smo poslušali glasbo. Hvala za vse! Veliko novega smo se od vas naučili in se kdaj nasmejali 🙂

Eva Tanaja in Teja

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)