Življenjski ritem postaja vse hitrejši, spremljajo nas slabe prehranjevalne navade in nezdrav način življenja. Ob negativnih posledicah sodobnega življenja se veča tudi osveščanje o pomenu zdravega, uravnoteženega in srečnega življenja. Sejem Altermed nudi odgovore na področju zdrave prehrane, naravne kozmetike, zdravega bivanja in gibanja.

Tako smo se v soboto, 16. 3. 2019, učenci in mentorji udeležili sejma Altermed v Celju. Na razstavnem prostoru smo sodelovali s stojnico, na kateri smo pripravili nabor naravnih kozmetičnih izdelkov (mazila za ustnice, kreme za roke, kreme za telo, kopalna sol, mila z različnimi dodatki, domači pralni prašek, naravni deodorant, čokoladne praline, …).

Sodelovali smo tudi v demonstracijski degustacijski kuhinji, kjer smo v pol ure obiskovalcem pripravili 4 okusne sadno-zelenjavne napitke. Poigrali smo se z barvami letnih časov. Amadeja, Ema in Erik so svoj del opravili samozavestno in prepričljivo. Prav veselje jih je bilo opazovati in občudovati njihovo iznajdljivost in delovnost. Pripravljene napitke so ponudili tudi obiskovalcem.

Sledil je še popoldanski nastop na predstavitvenem odru, kjer so učenci pokazali svoje talente. Skozi preplet glasbe, petja, plesa in gibanja telesa so obiskovalcem pričarali svet umetnosti.

Učenci so pokazali veliko mero odgovornosti, notranjega interesa in pozitivnega odnosa do dela, učiteljev in obiskovalcev ter našo šolo odlično promovirali celotni Slovenji.

Ponosni smo na vas: Katja Belšak, Amadeja Krajnc, Ema Erjavec, Erik Cizerl, Arabela Kekec, Taja Rajh in Vid Horvat.

Čestitke za doseženo!

Kako lepo smo se imeli pa si lahko ogledate TUKAJ.

Mentorji projekta:

Tadeja Vrbnjak Zorman

Barbara Colnarič

Marko Lalić

 

 

(Skupno 282 obiskov, današnjih obiskov 1)