Po deževnem ponedeljku smo se zbudili v hladno torkovo jutro. Po zajtrku smo prvič preizkusili smučišče in naše sposobnosti. Veseli smo, da smo danes popoldne znali vsi drseti na smučeh in se varno ustaviti. 

 

Danes, 10. 1. 2023, je bil drugi dan šole v naravi. Prvič smo se smučali. Vstali smo ob 7. uri, se oblekli in se najedli. Potem smo odšli na smučišče in se učili smučati. Sledil je čaj in še nekaj smučanja. Po tem je bilo kosilo. Za kosilom smo imeli nekaj prostega časa in se spočili. Nato smo se šli še enkrat smučat, sledila je popoldanska malica. (Alina Munda)

Danes sem se zbudila ob 7.00. Nato smo šli na zajtrk in smučat. Po dveh urah smučanja smo šli na kosilo. Po počitku smo se šli še smučat in nato v naš apartma. Nato smo začeli z izdelovanjem mostu pri tehniki in tehnologiji. Sledila je večerja. Za večerjo je bila ocvrta riba in krompirjeva solata. Danes sem se zelo zabavala. (Ivana Kolbl)

Danes , ko smo se zbudili, smo šli na zajtrk in še dopoldne smučat. Smučali smo do kosila pred katerim smo imeli kratek sestanek. Po kosilu smo imeli imeli eno uro počitka. Nato smo šli nazaj na smučišče, katerega smo zapustili ob približno 15.30. Za večerjo smo jedli ocvrto ribo in krompirjevo solato. (Teo Voršič)

Danes nas je zbudil učitelj. Ko nas je zbudil, smo se preoblekli. Odšli smo na zajtrk in po zajtrku smučat. Ob 11. uri smo šli na čaj in ponovno smučat. Ob 15. 30 smo odšli v naše apartmaje. Po večerji smo gledali televizijo in šli spat. (Nevio Majcen)

Ko smo se zbudili, smo se pripravili na zajtrk. Potem smo odšli na smučišče in se prvič smučala. Potem smo odšli na čaj, da bi se spočili. Nato smo ponovno odšli na smučišče. Prvič sem se peljala po “baby” traku. Po kosili, smo imeli prosto do 14. ure. Med tem smo imeli še sestanek, kjer smo dobili učne liste za izdelavo klopi pri tehniki in tehnologiji. Najprej smo navodila prebrali, klop pa narediti po večerji. Ob šestih smo odšli na večerjo in nato nadaljevali z izdelavo klopi. (Vita Belec)

Danes, 10. 1. 2023, smo se ob sedmih zbudili in oblekli. Odšli smo na zajtrk in se oblekli za smučanje. Smučali smo uro in pol in nato odšli na čaj. Potem smo še smučali. Ko smo se preoblekli, smo imeli sestanek za tehniko in pričeli z izdelavo klopi. Nato smo imeli večerjo. (Vito Vučina)

Danes smo se zbudili ob 7.00, nato smo se pripravili za zajtrk. Po zajtrku smo se pripravili za smučanje. Smučali smo 3 ure, od 9.00 do 12.00. Vmes smo pili čaj. Po smučanju smo imeli kosilo in nato ponovno smučat – 2 uri. Za popoldansko malico smo pojedli jabolko. Sledil je počitek. Ob 18. uri smo imeli večerjo – ocvrto ribo in krompirjevo solato. (Nuša Cvetko)

Šestošolci z učiteljem Hermanom in učiteljico Matejo

20230110_175838

Slika 62 of 62

(Skupno 318 obiskov, današnjih obiskov 1)