Nekaj misli učencev:

Ta tehniški dan mi je bil zanimiv. Poslušali smo glasbo in se pogovarjali.  Naredil sem skrinjico za nakit, podstavek za juho in mikrofon. Izdelek je narejen iz lesa. . Na skrinjico  sem narisal motive. Ves material smo prejeli v šoli. Zelo smo se zabavali. Imeli smo 5  ur. Bilo mi je v veselje.

Toni

Tehnika mi je zelo zanimiva. Danes sem naredil škatlico za nakit. Tega dela sem se veselil. Pri tehniki sem se naučil polno zanimivih reči. Naredili smo veliko izdelkov. Uporabljal sem veliko novih strojev. Risali smo tudi s pirografom. To delo bom zelo pogrešal.

Jakob

Danes 19.6. 2020  smo imeli tehniški dan. Najprej smo oblikovali zadnji del skrinje.. Nato smo prilepili na dno skrinje stranice.  Ko smo zalepili,  smo izrezali usnje za tečaje. Nato smo narisali na pokrov škatle motiv, ki smo ga izbrali in zažgali s pirografom. Nato sva s sošolcem naredila držalo za začimbe in podstavek za kozarce.  Ta dan je hitro minil.

Aljaž

Danes 19. junija 2020 smo v šoli imeli tehniški dan. Izdelovali pa smo škatlico za nakit in več različnih izdelkov. .Jaz sem izdelal škatlico za nakit. Škatlico sem izdeloval 2 uri, ker sem tudi imel na začetku težave. Tehniški dan pa smo imeli štiri šolske ure.Nad tehniškim dnevom sem bil zelo navdušen  saj imam zelo rad tehniko. Škatlico smo izdelali iz lesa.Za izdelavo škatlice smo rabili polno pripomočkov.med njimi tudi brusilnik.Škatlico sem  naredil zelo natančno.

Žan

Danes smo imeli tehniški dan. Izdelali smo  škatlico za nakit. Izdelovali smo jo 4 šolske ure. Rabili smo  les, lepilo, pirograf in žago. Tehniški dan bi se z veseljem ponovila. Najbolj mi je bilo všeč risanje s pirografom.

Larisa
Ta projekt se mi je zdel zelo zanimiv. Izdelal sem škatlico za nakit, napravo za brušenje in leseni okrasek z napisom SLO. Delali smo 4 šolske ure. Uporabili smo z pirograf,  različne  žage,  brusilniki in vrtalniki. Lepili smo z vročim lepilom. Med delanjem smo se vsi zelo zabavali in tudi nekaj naučili. Izdeloval  sem z  lesom in brus papirjem. Vsi smo izdelali lepe izdelke in bili ponosni na njih. To je bil res zanimirv tehniški dan.
Jure
Danes smo izdelali škatlice za nakit.Ko smo naredili,  kar smo morali smo lahko delali po izbiri. Izdelala sem  lahko tudi stojalo za papircke. Zažgala smo tudi motiv na les,s pirografom. Uporabljali smo žago, lepilo, les in pirograf. Na srečo se ni nihče  poškodoval. Razen mene, ker sem se spekla na lepilo. Delo je bilo zelo zabavno in poučno.
Nika
Tehnični dan mi je bil zelo všeč.  Najraje sem žagala. Naredila sem dve skrinjici. Tudi zelo rada sem žgala na les. Na les sem zažgala raco in pingvina. Delali smo štiri šolske ure. Lepili smo z tekočim lepilom. Prijateljica Tinka mi je pomagala. Ko sem delala prvič mi je bilo malo težje,  drugič pa že boljše. Veselila sem se končnega izdelka.
Katja
Naredila sem škatlo za nakit in stojalo za prtičke, ter  dokončala stojalo za mobitel. Pri delu sem se zelo zabavala. Najbolj mi je bila všeč skrinjica. Delali smo 4 šolske ure. Med tem smo imeli malico. A nismo imeli odmorov. S delom smo začeli že dan prej. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem žgala na les.  Pri delu sem se zelo zabavala. Najbolj mi je bila všeč skrinjica. Delali smo 4 šolske ure.
Melani
Jaz sem naredila tri škatlice. Tri pa zato,  ker sem eno naredila za sebe, eno moji sestrični, eno pa sošolki. Uporabila sem les, žago, brusilnik,…Na koncu sem skrinjo  polakirala.
Tega dela sem se zelo veselila,  ker zelo rada delam z lesom. V to škatlico bom dala kakšen nakit ali pa kaj drugega. Na škatlico sem narisala pando. Škatlice sem tudi zbrusila. Za izdelavo škatlice sem  imela navodila. Upam da bomo še kdaj naredila kakšni izdelek.
Tinka
Danes smo imeli tehniški dan. Izdelovali smo skrinjico za nakit. Jaz sem izdelala skrinjico za nakit, dva podstavka za prtičke in tri podloge za lonce. Vse izdelke sem naredila v štirih šolskih urah. Meni je bil tehniški dan zelo všeč. Drugo leto bi lahko imeli več tehniških dnevov.  Sem pa zadovoljna z svojimi izdelki.  Zahvaljujem pa se učitelju za vso potrplenje.
Janja

Tega dne sem se zelo veselil. Izdelali smo skrinjico za nakit. Naredil sem si stojalo za kontroler. brusil sem s smirkovim papirjem in na brusilni stroj, žagali smo z žago,  vrtali z vrtalnikom za les. Uporabli smo tudi lepilo. Izdelek mi je uspel,  kot sem si zamislil.

 

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)